Ydelser og Priser

Walk & Talk 1:1

OutdoorCoachen tilbyder kortere eller længere samtaleforløb i naturen – såvel på dansk som på engelsk – for privatpersoner og for virksomheder.

Formen er “Walk & Talk”, da det er min erfaring, at det giver nogle utroligt gode samtaler. Det er mere uformelt, og vi kommer hurtigere ind til sagens kerne.

En anden fordel ved denne samtaleform er, at det er helt “legalt” at lade blikket vandre – at skue ud i horisonten – at blive fjern i blikket – faktisk er det ofte en fordel, ved samtaler af denne type.

Derudover er det godt med lidt frisk luft og bevægelse – og ofte bliver samtalerne bedre, fordi det er foregået et naturskønt sted, uden afbrydelser.

Nogle gange kan en enkelt samtale være det der skal til – men ofte anbefaler jeg 3 samtaler.

En samtale varer ca. 1,5 time og koster 900 kr. incl. moms.


Walk & Talk Gruppeforløb

Vi kombinerer gåtur og samtale, fælleskab, motion og socialt samvær, og hvis du vil – får du input og sparring til dine aktuelle udfordringer eller problemstillinger.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil involvere andre. Du kan bede om input og sparring hos de andre deltagere eller kun hos mig – det er helt op til dig, alt afhængig af hvor mange perspektiver du ønsker til din rådighed.

Første gang vi mødes fortæller jeg mere om forløbet og indholdet heri, og du får også mulighed for at byde ind, hvis der er noget specielt du ønsker vi kommer omkring.

Jeg vil skabe et trygt, tillidsfuldt og fortroligt rum, hvor der er plads til alle. Jeg vil byde ind med min viden og dele ud af relevante værktøjer og øvelser undervejs. Det kan også være, at jeg beder dig om at lave en øvelse inden vi ses igen.

Vi går i et roligt tempo, så alle kan være med. Der er mulighed for pauser undervejs. Husk tøj og fodtøj efter vejret, og evt. en flaske vand.

For mere info om planlagte Walk & Talk Forløb: