Om

Jeg tror på, at alle gør det bedste de kan, med de ressourcer de har.

Jeg tror på, at alle mennesker er gode til noget – det handler blot om at finde ud af hvad.

Jeg tror på, at når vi handler ud fra det vi er gode til, og det vi godt kan lide, så oplever vi glæde og energi i hverdagen.

Jeg har en positiv tilgang til de mennesker jeg møder. Jeg er god til at lytte, og til at skabe et trygt, tillidsfuldt og fortroligt rum, hvor dialogen handler om muligheder, evner, styrker og ønsker for fremtiden.

Selv har jeg prøvet lidt af hvert. Haft et meget aktivt arbejdsliv og en selvvalgt opsigelse, uden at have andet job på hånden. Jeg var i en situation, hvor jeg ikke var tro mod mig selv – hvor jeg ikke fulgte mine værdier, og gjorde det jeg sagde. Da jeg indså det, tog jeg ansvar. Jeg handlede. Jeg fulgte mit hjerte, og mine indre værdier.   

Vær tro mod dig selv

Jeg drives af mine værdier – de udgør min indre GPS – og jeg forsøger efter bedste evne, at leve i overensstemmelse med mine værdier.

Overensstemmelse mellem det jeg siger, og det jeg gør. Være tro mod mig selv og mine værdier. Være autentisk. Udvise integritet. Følge mit hjerte. Og ikke mindst: Skabe balance. Balance mellem handlen og væren. Balance mellem at yde og at nyde.

Jeg kan også hjælpe dig med at finde ind til DINE værdier, evner, styrker, ønsker og muligheder for fremtiden.


Fortrolighed

Fortrolighed er en selvfølge. For at sikre et godt samtaleforløb, føres der journal. Journalen føres og opbevares i henhold til gældende lovgivning – se evt mere her.

Praktiske oplysninger

Alle coaching sessioner foregår som udgangspunkt udenfor – men mindre andet er aftalt.

Vi kan mødes i den skønne natur i eller omkring Billund. Eller komme til dig – til dit yndlingssted i naturen. Det kan være tæt på din arbejdsplads eller tæt på din bopæl. Det er helt op til dig.

Mødested udenfor en radius af 10 km fra Billund centrum er uden ekstra beregning. For aftalte mødesteder i en større radius, afregnes kørsel til statens gældende takst (2022: 3,51 kr pr. kørt km) samlet tur/retur.

Betaling

Betaling kan ske via MobilePay eller bankoverførsel.

Aflysning

Aflysning skal ske mindst 24 timer før, via SMS/telefonbesked til +45 4093 8908, ellers betales fuld pris.