Om

OutdoorCoachen tilbyder ikke længere coaching samtaler eller forløb.

Tidligere – Om OutdoorCoachen:

Jeg tror på, at alle gør det bedste de kan, med de ressourcer de har.

Jeg tror på, at alle mennesker er gode til noget – det handler blot om at finde ud af hvad.

Jeg tror på, at når vi handler ud fra det vi er gode til, og det vi godt kan lide, så oplever vi glæde og energi i hverdagen.

Jeg har en positiv tilgang til de mennesker jeg møder. Jeg er god til at lytte, og til at skabe et trygt, tillidsfuldt og fortroligt rum, hvor dialogen handler om muligheder, evner, styrker og ønsker for fremtiden.

Selv har jeg prøvet lidt af hvert. Haft et meget aktivt arbejdsliv og en selvvalgt opsigelse, uden at have andet job på hånden. Jeg var i en situation, hvor jeg ikke var tro mod mig selv – hvor jeg ikke fulgte mine værdier, og gjorde det jeg sagde. Da jeg indså det, tog jeg ansvar. Jeg handlede. Jeg fulgte mit hjerte, og mine indre værdier.   

Vær tro mod dig selv

Jeg drives af mine værdier – de udgør min indre GPS – og jeg forsøger efter bedste evne, at leve i overensstemmelse med mine værdier.

Overensstemmelse mellem det jeg siger, og det jeg gør. Være tro mod mig selv og mine værdier. Være autentisk. Udvise integritet. Følge mit hjerte. Og ikke mindst: Skabe balance. Balance mellem handlen og væren. Balance mellem at yde og at nyde.