Referencer

“Indtil nu har vores seancer givet mig meget mere klarhed over min egen situation, stærke sider og bevæggrunde for de valg jeg træffer. Desuden har den gjort min kommunikation mere målrettet og resultatorienteret. Bare det at have tid til sig selv et par timer er simpelthen guld værd. Alle burde tvinges til dette med jævne mellemrum. At det så foregår i skoven er et stort plus. Der er større vidder og tankerne får nemmere spil”

Steen Meldgaard Laursen, M.D.
Meldgaard Exports ApS

“Mettes coachingforløb har givet mig troen på et konstruktivt og udfordrende fremtidigt arbejdsliv, med både kortsigtede og langsigtede mål, – mål der er blevet kortlagt via velforberedte, enkelte og præcise spørgsmål fra Mettes side.

Jeg mødte Mette første gang stærkt tvivlende på egne faglige evner og muligheder, mens jeg efter samtalerne med Mette, er skarp i troen på egne kvalifikationer, muligheder og fagligt potentiale.

Mette formåede hurtigt i forløbet, at skabe struktur og klarhed i mit indre faglige kaos, altid med udgangspunkt i mig og mit ståsted på dagen! Mettes værktøj er hendes intelligente og direkte spørgsmål, der med et glimt i øjet, gav mig muligheden for at se/gense egne fremtidsmuligheder og egenskaber, som for mit vedkommende var blevet sløret og måske endda uoverskuelige. Mettes fokuserede og intelligente modspørgsmål til mine problematikker, gjorde konklusionerne og mulige løsninger naturlige og selvfølgelige.

Mette arbejdede fokuseret, empatisk og yderst kompetent med mig og jeg vil altid være hende dybt taknemmelig for, at hun hjalp mig til at finde mig selv og mit fremtidige professionelle ståsted”

De kærligste knus
Stinne

“I found Mette to be a warm, open and approachable person, who worked with me in a very professional way. I found the work I did with her to be very helpful and supportive. She gave me the space to talk through and process given situations and showed me tools which enabled me to step back and see what I needed to do to support myself and recognise that I was capable of both understanding and resolving the issues which had arisen. I would definitely work with Mette again in the future”

Female, Senior Finance Manager, LEGO

“Jeg oplever at Mette er konstruktiv i sin coaching tilgang, hun forstår at sætte gang i at man lærer at fokusere på hvad man vil og hvem man er. Hun spørger forsigtigt ind, på en rolig måde, som giver een tid til at tænke og mærke efter, om man er på rette vej. Mette evner at se ind i den enkelte, får een til at se hvor man skal henad, og hvad der er vigtigt for een selv. Hun skubber til eens selvværd, og evner at få lukket op for det der er svært. Hun har gode og konstruktive input til hvordan man kommer videre, ideer til at tænke anderledes og giver feed-back på eens egne ideer. Jeg følte mig i et andet flow efter coachingsessions hos Mette, og har mere tillid til at gå videre med min udvikling.”

Kvindelig klient

“Jeg har haft 3 coaching sessions hos Mette, hvor jeg har ønsket 3 forskellige emner vendt. Alle 3 sessions gav mig værdifuld sparring og indsigt i mig selv og mine udfordringer, som jeg siden da har arbejdet videre med. På nogle punkter har jeg konkret ændret adfærd, på andre punkter er jeg blevet mere bevidst på min egen måde at agere på og hvordan denne virker på mine samarbejdspartnere.

Jeg har oplevet Mette som utrolig professionel i sin måde at coache på – hun er struktureret i sin tilgang, lyttende, udstråler positiv energi samt et stort nærvær, så man får lyst til at åbne op. Samtidig nød jeg det lille tvist i, at vores coaching sessioner var et Walk & Talk forløb. Selvom det nogle gange var koldt, var jeg meget positiv over denne tilgang – man taler så godt når man går tur 🙂

Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Mette som coach.”

Lene Thiesgaard Nielsen
Senior Finance Manager, LEGO